Jacuzzi Szervíz
Márkaszervizünk – www.jacuzzi-szerviz.hu

A magyarországi hidromasszázs-kultúra és ennek alapkövét jelentő szerviztevékenység bevezetésében cégünk elismert szerepet töltött be. A mögöttes szakmai háttér kiépítése, szakembereink állandó képzése, folyamatos lépéstartásunk az új irányvonalakkal nemcsak a Jacuzzi értékeit növeli, hanem egészséges versenyben próbálja azon szakmailag nem elfogadható szerkezeteket kiszorítani a hazai piacról, melyek minőségi igénytelenségükön kívül baleseti veszélyforrást is jelenthetnek. Céltudatos marketingmunkával és az országunkban működő több ezer Jacuzzi-berendezés állandóan kiértékelt beépítési és szervizelési tapasztalataival próbálunk mind több megelégedett vásárlót magunkénak tudni. Nagy figyelmet fordítunk viszonteladóink rendszeres szakmai továbbképzésére a korrekt és pontos tájékoztatás érdekében. Kialakult, rugalmas összhang teremti meg a kereskedelmi és a szervizágazatok közötti közvetlen kapcsolatot, ami vásárlóink mielőbbi kiszolgálását teszi lehetővé. Alapfeladatunk a Jacuzzi-berendezések üzembe helyezéséhez szükséges előkészítő munkálatok közvetett, vagy közvetlen ismertetése, a termék jogszabályokban előírt garanciáját jelentő üzembe helyezésének elvégzése, a garanciális és garanciaidőn túli javítások, rendszerkarbantartások, alkatrészpótlások biztosítása, valamint a felmerülő hibák összegzése, értékelése, gyári ajánlások megtétele.

A Tisztelt Vásárló természetesen az üzembe helyezés után sem marad magára az időnként “bonyolultnak, nehézkesnek” tűnő gépészettel. Közvetlenül szervizünknél, vagy országosan kiterjedt viszonteladói hálózatunknál bejelentheti a termék működési rendellenességét, hiba esetén a lehető legrövidebb időn belül javítást kezdeményezünk. Épületgépész és villamossági szakembereink a Jacuzzi-termékismereten felül ötletgazdag tájékoztatást kapnak a termékek elhelyezhetőségét, optimális célú felhasználhatóságát illetően, tökéletesebb helyszínelési munkáik végzéséhez. Ezen felül a magyarországi vízminőségi problémákra is adnak javaslatot, ötletet az épület teljes gépészeti rendszerének megóvása érdekében, a benne elhelyezett Jacuzzi-berendezésekkel együtt.

Elérhetőségeink:

Címünk: Bp . 1087 Asztalos Sándor u.9
tel: 06-1/299-0056 fax: 06-1/299-0057

e-mail: jacuzzimarkaszerviz@gmail.com

web: www.jacuzzi-szerviz.hu

HIBA BEJELENTÉS: 06-20/2045-012

KÖZPONT 06-1/299-0056

A Jacuzzi ® nem csak egy híres márka, hanem elsősorban egy nagy multinacionális cégcsoport: a Jacuzzi ® Brands. Egy globális, több mint 40 országban jelen levő csoport kiterjedt ügynökségi, leányvállalati, képviseleti és bemutatótermi hálózattal. A Jacuzzi ® minősége, ötletei és szolgáltatásai így lehetnek mindig az Ön közelében, a fürdőszobai valamint a bel- és kültéri wellness terek legteljesebb és legeredetibb kínálatával.

Vállalkozásunk immár több ezer elégedett hazai vásárlónkon túl talán az is alátámasztja, hogy a vállalatunk, mint a Jacuzzi® Brand amerikai anya- és európai leányvállalatához hasonlóan nem foglalkozik más termékek forgalmazásával, hanem hosszú távon csak a Jacuzzi® hidromasszázs termékek minél szélesebb körű elterjesztése a fő célja.

Minden jog fentartva – Joy Kft.