JACUZZI®. A wellness középpontjában.

A legteljesebb egészség- és wellness élmény megteremtésének, valamint a legjobb ügyfél
kiszolgálásnak köszönhetően, a Jacuzzi® világhírnévre tett szert fejlett technológiájú fürdőszoba és gyógyfürdő termékeivel, mint piacvezető és fejlesztő a wellness területén.

Manapság mindenki a hidromasszázsról beszél, és sokak otthonában megtalálható, de a piacon és a médiában szinte semmit nem lehet hallani az ilyen termékek megfelelő használatáról (törökfürdő, szauna, stb.), a lehetséges terápiás javallatokról, ellenjavallatokról és az okokról, amik összekapcsolják ezeket a termékeket a “jóllét” fogalmával.

A Jacuzzi® általánosságban szeretné támogatni a hidromasszázs termékeket – a szaunákkal, törökfürdőkkel együtt -a Jacuzzi® termékekről szóló “képzési” kampánnyal.

Ezzel kapcsolatban kifejlesztette “A jóllét új formáját”, egy tudományos, kommunikációs projektet, ami általános információkat ad a hidroterápiáról, különös figyelemmel a hidromasszázs termékekre, szaunákra, törökfürdőkre és zuhanyokra, együttműködve a Fürdőgyógyászok Európai Szövetségével (European Association of Spa Medicine – A.E.Me.B.), Umberto Solimene professzorral, aki a Milánói Egyetemen a Gyógyterápia és Fürdőgyógyászat elnök-professzora és Arsenio Veicsteinas professzorral, aki az A.E.Me.B. alelnöke és a Milánói Egyetem testnevelési karának dékánja. Emellett Solimene és Veicsteinas professzorok a Jacuzzi® Europe Spa Tanácsadó Testületének tagjai, ami a jóllét projekt kommunikációs tevékenységeink fejlesztésével foglalkozik.

 

 

A Jacuzzi ® nem csak egy híres márka, hanem elsősorban egy nagy multinacionális cégcsoport: a Jacuzzi ® Brands. Egy globális, több mint 40 országban jelen levő csoport kiterjedt ügynökségi, leányvállalati, képviseleti és bemutatótermi hálózattal. A Jacuzzi ® minősége, ötletei és szolgáltatásai így lehetnek mindig az Ön közelében, a fürdőszobai valamint a bel- és kültéri wellness terek legteljesebb és legeredetibb kínálatával.

Vállalkozásunk immár több ezer elégedett hazai vásárlónkon túl talán az is alátámasztja, hogy a vállalatunk, mint a Jacuzzi® Brand amerikai anya- és európai leányvállalatához hasonlóan nem foglalkozik más termékek forgalmazásával, hanem hosszú távon csak a Jacuzzi® hidromasszázs termékek minél szélesebb körű elterjesztése a fő célja.

Minden jog fentartva – Joy Kft.